05 november 2015 Redsect - Redactie

Over Redsect

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Redsect.nl is een informatieve website met heldere artikelen over welzijn, gezond leven en gezondheid. Tijdens het schrijven van de unieke artikelen is de lezer op de eerste plaats gezet. De Redsect artikelen onderscheiden zich van ander soortgelijke websites door middel van de leesbaarheid en het informatieve karakter. Een kritische houding ten opzichte van het onderwerp, accuratesse en volledigheid staan hoog in het vaandel en moet de lezer zo goed mogelijk informeren.

Wat is te lezen op Redsect?

Op Redsect.nl zijn artikelen te vinden over aandoeningen, afvallen, diëten, psychologie en gezondheid in het algemeen. Daarnaast informeert Redsect de lezers over homeopathische middelen, kwalen, ziekten, uiterlijk, welzijn en voeding. De redactie van Redsect bestaat uit specialisten die jarenlang ervaring hebben met het schrijven van informatieve artikelen.

Redsect vindt Social Media erg belangrijk. Voor nieuwe artikelen en extra informatie is Redsect daarom ook te volgen op Facebook en Twitter. Lezers worden uitgenodigd om via het reactieformulier vragen te stellen, informatie toe te voegen of een opmerking te plaatsen. Op die manier probeert Redsect samen met de lezers een zo volledig mogelijke website op te bouwen die voor iedereen toegankelijk zal zijn.

De redactie van Redsect

De informatieve artikelen worden geschreven door de redactie, gevestigd in het hoge noorden van Nederland. De redactie bestaat onder andere uit Jon en Mark.

Medisch voorbehoud op Redsect

Redsect.nl kent een informatief karakter en dient niet als basis voor medisch advies. Voor medisch advies gaat u naar uw huisarts of een medisch specialist. Het gebruik van medicijnen wordt niet aanbevolen door Redsect.nl. Voor het gebruik van medicijnen kunt u zich wenden tot een farmaceutisch expert, medisch specialist of huisarts. U dient advies en gebruik van voorgeschreven medicijnen volgens het advies van uw arts op te volgen. Redsect is tevens geen medisch adviesbureau. Redsect.nl is geen autoriteit op medisch, farmaceutisch of psychosociaal gebied. U kunt de artikelen op Redsect gebruiken ter inspiratie voor bepaalde keuzes die u maakt.

Lees 3194 keer Laatst aangepast op dinsdag, 26 april 2016 12:14

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

826 reacties